http://www.anunt-real.ro/faq_nou-p60

Intrebari frecvente

Toate articolele de pe site sunt NOI, ambalate in huse sau cutii.

Noi NU vindem produse second-hand!

 

I. Cum comand un produs?

Comenzile dumneavoastra se vor transmite telefonic.

Va rugam sa ne contactati folosind unul din numerele de telefon:

0775359280 sau 0721237762.

De asemenea, pe aceste numere de telefon se pot trimite si mesaje prin Whatsapp, dar pentru confirmarea comenzilor si completarea datelor, veti fi contactati de catre un operator. 

La momentul preluarii comenzii si comunicarii datelor de expeditie, operatorii nostri va vor informa despre pretul total al comenzii si costurile de transport + bonusurile si cadourile pe care le veti primi din partea noastra.

Timp de expediere: maxim 24 la 48 de ore, in functie de disponibilitatea produselor comandate la importator si de marimea comenzii.

Noi vom depune toate eforturile in sensul onorarii comenzilor in termen de 24 de ore.

 

II. Program de lucru:

- Luni pana Vineri: 09.00 - 20.00.

- Sambata: 09.00 - 18.00.

 

III. Mod de trimitere a coletelor:  

Produsele se trimit prin curierat, Fan Courier sau Urgent Cargus si Posta Romana, la alegerea dumneavoastra, ambalate in cutii groase de carton

Toate coletele trimise prin firmele de curierat mentionate, vor fi cu verificare inainte de efectuarea platii rambursului.

Posta Romana NU ofera servicii care sa includa posibilitatea verificarii continutului coletului inainte de achitarea contravalorii rambursului.

 

III.1. Tarife Fan Courier:

- in Bucuresti: 20 Lei;

- in alte localitati: 22 Lei (tarif fara km suplimentari) sau 40 Lei (pentru locatii aflate la distante mai mari de 10 km fata de sediul Fan Courier din cea mai apropiata localitate).

* Timp de livrare comunicat de catre firma de curierat - 24 de ore ( 1 zi lucratoare) de la ridicarea coletului din sediul nostru.

Important: Va rugam sa ne comunicati orice problema intampinati din partea firmei de curierat, la momentul receptionarii produselor.  

 

III.2. Tarife Urgent Cargus:

- in Bucuresti: 21 Lei;

- in alte localitati: 24 Lei (tarif fara km suplimentari) sau 40 Lei (pentru locatii aflate la distante mai mari de 10 km fata de sediul Urgent Cargus din cea mai apropiata localitate).

* Timp de livrare comunicat de catre firma de curierat - 24 de ore ( 1 zi lucratoare) de la ridicarea coletului din sediul nostru.

Important: Va rugam sa ne comunicati orice problema intampinati din partea firmei de curierat, la momentul receptionarii produselor.  

 

III.3. Tarife de trimitere prin Posta Romana - coletarie:

- pentru colete cu greutate de sub 1 kg - 11 Lei;

- pentru colete cu greutate mai mare de 1 kg si dimensiuni agabaritice (peste 60 cm lungime) tarifele pot ajunge pana la 25 Lei.

Livrarea prin Posta Romana, presupune in schimb timpi mai mari de asteptare pana la ajungerea coletului la destinatie, minim 3 zile. 

 

 Va dorim Fir intins!

Top